Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Bokföring

Som helhetskund får du din bokföring integrerad med övriga tjänster. Det betyder att den är kopplad till en budget och verksamhetsplan och att alla åtgärder bokförs automatiskt. Resultatet blir att din bokföring löper helt utan friktion. Du sparar tid, arbete och pengar.

Genom att vi knyter ett klientmedelskonto till bokföringen, tar vi även hand om alla in- och utbetalningar. Intäkter från den skogliga verksamheten, hyror, arrenden, inköp av maskiner, vägunderhåll, – allt med anknytning till fastigheten hanteras här och bokförs automatiskt.

Gör samägandet enklare

Det här är särskilt praktiskt om ni är flera delägare av fastigheten vid deklarationen. Utgifter och intäkter fördelas automatiskt efter ägarandel och ingen behöver ligga ute med pengar. Tillsammans med ditt kundteam planeras likviditeten i samband med budgetarbetet.

Alltid aktuellt saldo på kontot

Genom att klientmedelskontot är kopplat till din verksamhet kan du alltid se aktuellt saldo på Mina sidorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du får full koll på vilka transaktioner och händelser som sker i din verksamhet.

Full kontroll – utan eget pappersarbete

Bokföringen rapporteras med de intervall du själv bestämmer, vanligen kvartalsvis och presenteras på Mina sidor. Du får en detaljerad och överskådlig redovisning av det aktuella läget. Har du flera verksamhetgrenar och kanske även flera bolag, kan även dessa integreras med bokföringen och med näringsdeklarationen. Det innebär stor arbetsbesparing, minimering av felkällor och effektivare kostnadshantering.

Förvaltningsfördelar

  • Bekymmersfri vardagsekonomi.
  • Aktuellt saldo på klientmedelskontot på Mina sidor.
  • Allt samlat på ett ställe, en kontakt.
  • Integreras med hela din ekonomi.
  • Minimerar antalet felkällor.
  • Mer kostnadseffektiv än separat bokföringstjänst.